Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een email sturen. Er wordt binnen de praktijk uitsluitend gewerkt op afspraak.

Telefoonnummer: 06-19493792

Emailadres: info@huidtherapievitaal.nl

 

Neem contact op

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek worden er vragen gesteld gerelateerd aan de huidaandoening, daarnaast wordt er een huidtherapeutisch onderzoek gedaan. Na het onderzoek wordt er een huidtherapeutische diagnose gesteld en worden de behandelmogelijkheden aan u uitgelegd. Elke behandeling wordt afgestemd op uw wensen.

Het intake gesprek duurt 30 minuten, is geheel gratis en vrijblijvend of conform uw zorgverzekeraar.

 

 

BIG geregistreerd en kwaliteitsregister

Huidtherapeuten hebben een HBO-opleiding afgerond, we zijn BIG geregistreerd en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. Sinds 2011 is er directe toegankelijkheid voor het beroep huidtherapie. Dit houdt in dat u geen verwijzing van een arts meer nodig heeft. U kunt zonder verwijzing een afspraak maken bij de huidtherapeut. Het kan voorkomen dat uw zorgverzekeraar alsnog vraagt om een verwijzing van een arts om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

 

qualizorg

Zorgverzekeraars stellen hoge eisen aan de zorgverleners/paramedici waarmee ze samenwerken. Met onze praktijk doen we mee aan het patiëntervaringsonderzoek via Qualizorg hiermee krijgen we inzicht in onze zorgprestaties. Hiermee  kunnen we de zorg binnen onze praktijk verbeteren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van de zorg transparant wordt gemaakt. Qualizorg onderzoekt de kwaliteit van de praktijk d.m.v. enquêtes.

Wij zouden het fijn vinden als u aan het patiëntervaringsonderzoek zou willen meewerken!

AFSPRAAK annuleren

Wanneer u een afspraak wenst te annuleren, dient u dit tenminste 24 uur voor de afgesproken tijd telefonisch door te geven. Huidtherapie Vitaal is anders genoodzaakt de kosten van de geplande behandeling in rekening te brengen.